Ballagás - A Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont hivatalos honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Információk > Hírtár > 2018/2019

Ballagás

2019.05.13.

 
Április 26-án utoljára szólalt meg az iskolai csengő, hogy a 12.A és 12.B osztályok diákjait utolsó osztályfőnöki órájukra invitálja. Ezután az iskola feldíszített folyosóin keresztül vonulva elbúcsúztak az alma mater minden zugától. Az ünnepélyes műsor szavalatait és énekeit könnyes szemű szülők, tanárok és vendégek tekintete kísérte. A műsor keretében Győrvári Gábor igazgató úr kiosztotta a megérdemelt díjakat, jutalmakat is.
 
Kíváló tanulmányi eredményükért, példás magatartásukért és szorgalmukért jutalomban részesültek Gálity Mirella, Radics Rebeka, Turul Bernadett, Vörös Míra. A kollégium „leg-tanulója”-díjat Gálity Mirella és Turul Bernadett vehette kézhez. Jó tanulmányi eredményükért, valamint az iskolai és osztályközösség kulturális életében való aktív közreműködésükért Bozsánovics Ivana, Gál Fruzsina, Horváth Kata,  Tomasev Rita, Tenzlinger Kristóf, a sportban elért kimagasló eredményeikért Humel Lucija és Vidakovic Nevena, míg „Jó tanuló, jó sportoló” díjat Radonjic Jelena kapott. A közösségért tett áldozatos munkájukért Nyitrai Richárd és Soltész István részesültek elismerésben.
 
A 12 éves tanulmányaik alatt tartó kimagasló tanulmányi eredményükért, példamutató magatartásukért és az iskola hírnevének öregbítéséért járó Krleža-díjat idén Ujházi Vivien (12.A) és Laic Luka (12.B) kapták.
 
Beszámoló: Zsifkovics Ágnes
Képek: Kollár Ákos
Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz