Ballagás 12. osztály - A Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont hivatalos honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Információk > Hírtár > 2019/2020

Ballagás 12. osztály

2020.06.15.

 
"Ma sem lehet megkerülni egy érzelmet, ami most leginkább az öröm. Mondom ezt abból a szemszögből is, ahogy március közepén kútba esett minden tervünk, amikor az egész érettségi kérdésessé vált és nem csak a ballagás. Tehát, örülünk, mert a mai nappal befejeztük a digitális távoktatást, elvégeztük a világjárvány miatt rendkívüli intézkedések mellett megszervezett érettségi vizsgák körüli utolsó teendőket és a vészhelyzet enyhülésével egy rendhagyó ballagást is szerveztünk, melynek keretében érettségi bizonyítványosztást is tartunk.
Ismétlem, örülünk, hiszem, hogy a többség nevében mondhatom ezt, hisz ilyen módon mégis megnyíltak az utak a választott felsőoktatási intézmények felé.
Szerencsés körülmény, hogy az eredményhirdetést is meg tudjuk most ejteni, ugyancsak ünnepélyes keretek között. Ezt minden évben így hirdetjük, de ritka az, hogy a szülők a ballagás után újra eljönnének az érettségi bizonyítványok kiosztására. Tehát ez a körülmény is örömmel tölt el, hogy kibővített körben értékelhettük az idei érettségit, gratulálni a jó eredményekért és közös elégedettségünknek is hangot adni az átvett – állítom – különleges bizonyítványok miatt. Miért különlegesek? Mert kétnyelvűek! Mint ilyenek egyaránt elismertek Magyarországon és Horvátországban is. Másik oldalról pedig Ti magatok és szüleitek alkotják a különlegességét, akik annyi energiát fektettek a Ti iskoláztatásotokba a Miroslav Krleža Horvát Gimnáziumban..."

Győrvári Gábor Zoltán
igazgató

Képek: Kollár Ákos
Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz