BEIRATKOZÁS - A Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont hivatalos honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Információk
Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere 7/2020. sz. EMMI határozatával a vészhelyzetre való tekintettel meghatározta a 2020/21. tanévi (nevelési évi) beiratkozások eljárásrendjét.
 
A határozat értelmében intézményünk óvodája, 2020. április 17-éig fogadja a szülőktől gyermekük beíratásával kapcsolatos szándékukat a honlapról elérhető adatlap kitöltésével, melyen feltétlenül kérjük feltüntetni a kötelező felvételt biztosító óvodát (körzetes óvoda). A konkrét beiratkozásra 2020. április 2. és 2020. április 20. között kerül sor az általunk küldendő beosztás szerint!
 
A határozat értelmében intézményünk általános iskolája, 2020. április 24-éig fogadja a szülőktől gyermekük beíratásával kapcsolatos szándékukat a honlapról elérhető adatlap kitöltésével, melyen feltétlenül kérjük feltüntetni a kötelező felvételt biztosító iskolát (körzetes iskola). A konkrét beiratkozásra 2020. április 6. és 2020. április 24. között kerül sor az általunk küldendő beosztás szerint!
 
Kedves Szülők!
Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a letölthető adatlap kitöltésével és bármilyen elektronikus módon történő visszaküldésével nyilvánítsák ki gyermekük beíratási szándékát.

 
Köszönettel:
Intézményvezetés
 
 Pécs, 2020. 03. 30.
Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz