Diáksport - A Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont hivatalos honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Iskola > Tanórán kívüli foglalkozások

Diáksport

A tanórán kívüli sportfoglalkozásokat Istokovics Miklós és Bolla Oszkár vezetik.
Iskolánk tanulóinak 3 sportban van lehetőségük délutáni foglalkozásokra járni. Kosárlabda előkészítő csoport indult alsósoknak, amatőr labdarúgás felsősöknek, illetve röplabdázás szintén a felsőbb évfolyamos  diákjainknak valamint gimnazistáinknak.

Az alsó tagozatos kosárlabda oktatás a Rátgéber Akadémiával való együttműködésben történik mely az iskolán kívüli versenyzési lehetőség mellett, a legjobbaknak speciális elit képzést valamint az edzők számára bemutatóedzéseket, szakanyagot is biztosít. Amikor diákjaink elérik a 11 éves kort, a Rátgéber Akadémia minden érdeklődőt átvesz és egyesületi képzésében folytatja a sportolók továbbfejlesztését, versenyeztetését. Elmondható hogy évente 2-4 gyerek folytatja a kosárlabdázást egyesületi szinten.

A általános iskolai röplabdában csapatépítés zajlik, 5., 6. osztályos tanítványok először találkoznak a sportággal. Közpiskolás korukra ezek a csapatok nagyon szép eredmények elérésére lesznek képesek, így például a 2011/2012-es  tanévben megnyertük a városi bajnokságot, az országos amatőr röplabda tornán pedig kijutottunk a debreceni döntőre, (zsinórban 5-ször) ahol Baranya megyét képviselve a 16. helyet sikerült elérnünk.

Időpontok

Általános iskola

     
 

Osztály

Tanár

Időpontok

 

2. osztály fiú/lány
kosárlabda
3-4. osztály fiú/lány
kosárlabda

Istókovics Miklós

Istókovics Miklós

Kedd
14.30-15.30
Szerda

14.30-15.30

       

Gimnázium

     
 

Osztály

Tanár

Időpontok

 

5-6. osztály lány/fiú
röplabda
9-12. osztály fiú
röplabda

Bolla Oszkár

Bolla Oszkár

Csütörtök
15.00-16.30
Hétfő
15.00-16.30


Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz