Hírlevél 2019.11.20 - A Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont hivatalos honlapja

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Diákoldal > Szülői munkaközösség

Hírlevél 2019.11.20

 
Kedves Szülőtársak!
 
2019. október 30-án tartotta iskolánk Szülői Munkaközössége a második találkozóját. Az értekezlet legfontosabb pontjai a következők voltak:
Több szülőnek okozott problémát, hogy idén az iskolánkban eltért az őszi szünet időpontja a többi iskoláétól. Az iskolavezetés úgy nyilatkozott, hogy a jövőben ez nem fordul elő.
A papírgyűjtés sikeresen lezajlott a segítséget mindenkinek köszönjük. A legtöbb papírt a 3/B. osztály és az óvoda gyűjtötte. 3/B osztály nyert meg a Winkler Viktória által a győztes osztály részére felajánlott tortát. Ehelyütt is köszönjük a felajánlást! Az óvoda minden egyes csoportjának egy doboz süteményt vettünk SZM pénzből, mivel ott összességében mértünk, nem csoportonként.
2019. 12. 09-én délután kettő órától rendezzük az iskola aulájában a szokásos karácsonyi vásárt. A vásáron az idei évben mindenfélét lehet árusítani, a befolyt összegek az osztálypénzeket, óvodai csoportok csoportpénzét gyarapítják majd. A vásár ideje alatt 14 órától táncház várja a gyerekeket és az oda látogató szülőket, testvéreket.
Előreláthatóan január 25-án vagy február 01-én szeretnénk megszervezni az idei tanévben a Jótékonysági bált. A bálra minden osztálytól várunk 1 tálca sós, 1 tálca édes süteményt. A tervek szerint úgy, mint tavaly, a belépő tartalmazza majd a vacsorát, az italokat pedig a helyszínen lehet megvásárolni, behozni nem lehet. Szívesen vesszük továbbá a tombolán nyerhető ajándéktárgyakhoz a felajánlásokat, szponzorokat.
A 2000 Ft-os hozzájárulásokat köszönettel megkaptuk, kérjük, aki esetleg még nem fizette be ezt az összeget, ezügyben osztálya szm szülőjét keresse.
Minden eddigi és ezt követő segítséget a gyerekek nevében is nagyon szépen köszönünk!
 
Üdvözlettel és tisztelettel:
 
 A Miroslav Krleza Horvát Iskolaközpont Szülői Munkaközössége
Miroslav Krleža Horvát Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz