+36 72 252 657 | 7624 Pécs, Szigeti út 97.

jan. 23, 2022 577times

PTE - Tiéd a pálya

Múlt hét pénteken (2022.01.19) iskolánk középiskolás csapattával sikeresen részt vett a PTE (Pécsi Tudományegyetem) szervezésben megrendezésre kerülő „PTE – Tiéd a pálya” elnevezésű sportnapon, melyen igen előkelő 3. helyezést ért el.

A szervezők nem titkolt célja az volt, hogy versenyeken keresztül egy felszabadult légkört kialakítva a diákok megismerjék az egyetem mindennapos atmoszférájának varázsát, bepillantást nyerjenek annak infrastrukturális hátterébe, hogy majd az esetleges pályaválasztásnál a pécsi egyetem is vonzó alternatíva lehessen.

Volt itt kvíz, minifoci, röplabda, játékos vetélkedő, kidobó, kötélhúzás, sorverseny, ahol a jelentkező iskolák mindegyike összemérhette egymással tudását, majd a nap csúcspontjaként a csapatok kreatív táncbemutatót tartottak.

A Pécsi Tudományegyetem kiváló házigazdaként, Hári József, Sportiroda vezető irányításával professzionális légkört teremtett az esemény megrendezéséhez, ezúton is köszönjük a meghívást, csapatunknak pedig gratulálunk az elért eredményhez.    

Csapattagok: Fábián Viktória, Kovács Dorisz, Murai Fanni, Sántha Éva, Ronta Fruzsina, Bognár Benedek, Brаnković Zorán, Filipović Milos, Kindla Krisztián, Turcsányi Máté, Vinković Toni, Végh Péter.

Last modified on szerda, 06 december 2023 20:41
Az olal tetejére
JSN Educare is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework