+36 72 252 657 | 7624 Pécs, Szigeti út 97.

máj. 01, 2022 461times

Gimnáziumi ballagás

 "Kedves Tanáraink!

Úgy hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy erre az intézményre jobban illik az otthon kifejezés, mintsem az iskola.

Hisz kicsi mivoltából adódóan rendkívül szoros az összhang a diákok és tanáraik között.

Mérhetetlenül sok időt fektettünk a horvát nyelv elsajátításába, s ez idő alatt, nemcsak horvátul tanultunk meg, hanem horvátokká is váltunk. Mindez köszönhető eme intézménylánc pedagógusainak, akik a kezdetektől fogták a kezünket és mellettünk álltak. Rengeteg diáktársam mondhatja el magáról, hogy 18 évükből, 15-öt a Miroslav Krleža falai között töltöttek.

Elhisszük a tanárainknak, ha azt mondják ezekről az évekről, hogy: Nem volt könnyű! – de reméljük, hogy szívükben őriznek minket és minden nehézség ellenére, amit az osztályunkban megéltek, arra gondolnak: Megérte! Igazán hálásak vagyunk a rengeteg törődésért, figyelemért és a hatalmas tudásért, amivel gazdagítottak minket!

Most egy új izgalmas útra fogunk térni, meg kell, hogy váljunk azoktól, akik végig kísértek minket ezen az úton, védelmeztek minket éveken át és kitartottak mellettünk.

Az osztályok érkeznek és elbúcsúznak. Megannyi kiváló ember mondhatja el magáról, hogy Mirosos, mert ez a szó egy láthatatlan kapocs közöttünk, ami összeköt generációkat egy életen át és tovább. Köszönetünk jeléül fogadják el csekély kis ajándékunk."

Last modified on csütörtök, 12 május 2022 10:45

Related items

Horvát Nyelvi Napok 2024 máj. 01, 2022
Farsang máj. 01, 2022
More in this category: « OÁTV Iskolanyitogató »
Az olal tetejére
JSN Educare is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework