+36 72 252 657 | 7624 Pécs, Szigeti út 97.

máj. 30, 2023 185times

Labdarúgás országos döntő

Iskolánk II. korcsoportos labdarúgó csapata a megyei döntő megnyerésével kivívta a Diákolimpia Országos Döntőben való szereplést Baranya vármegyét képviselve.

A megyei bajnoki címig nagyon simán, minden mérkőzést nagy arányban megnyerve jutottak el a srácok, így teljesen megérdemelve harcolták ki a szereplést az ország 20 legjobb csapata között.

Az első napon az „A” jelű csoportban az első mérkőzésen a későbbi bajnok Szombathely ellen 4:2 –es vereség, majd vereség a Jászberény ellen (2:0), amit egy Balatonlelle elleni győzelem (6:0) és egy 1:1 –es döntetlen a Berettyóújfalu ellen követett. Így 3. helyen végeztünk a csoportban amivel a 9.-12. helyért játszhattunk a vasárnapi rájátszásban. Sajnos a nagy küzdelem ellenére kikaptunk a Nyíregyházától (8:4) és végig kiélezett mérkőzésen szinte végig vezetve de kikaptunk a Békéscsaba ellen is (5:4).

Így alakult ki a végeredmény, 12. helyen végeztünk a 20 csapatból és lettünk a 12. legjobb csapat az országban. Nagyon színvonalas döntőn vehettünk részt a Király sportlétesítményben, amelynek végén a díjakat Király Gábor 108 –szoros korábbi válogatott kapus adta át a gyerekeknek.

Óriási gratuláció a játékosoknak, becsülettel küzdöttek és mindent kiadtak magukból, hogy ezt a felejthetetlen eredményt elérjék.

A csapat tagjai: Aczél Ábel, Csiba Máté, Gyurics Iván Vilmos, Hodossi Zétény, Kolarics Bercel, Kovács Áron, Simai Milán Márk, Szebényi András, Szrága Áron, Tátrai Gorán – testnevelőtanár Istókovics Miklós

Last modified on szerda, 31 május 2023 13:22
Az olal tetejére
JSN Educare is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework