Print this page
aug. 23, 2021 504times

Forgalmirend változás

A BIOKOM Nonprofit Kft. 2021. év június hónapjában megkereste több mint 10 pécsi iskola mellett az intézményünket is ”KISS & GO” parkolóhelyek – ”Szülői puszi és nyomás a suliba parkolóhelyek” – kialakítása érdekében Pécs Acsády Ignác utca intézményi részében.

Az iskola vezetése örömmel fogadta a megkeresést, mert intézményünknél is évek óta jelentkezik ez a parkolási probléma, (amit a mai napig nem sikerült saját hatáskörünkben érdemben kezelnünk), ezért nagy segítséget jelent a 2021/2022. tanév megkezdésekor a Pécs, Acsády Ignácz utcában megvalósítandó 8-10 db KISS & GO parkolóhely kialakítása.

A múlt héten kihelyezésre került a BIOKOM Kft. által az Acsády I. utca elejére egy Kresz tábla (lásd. a mellékelt fényképen), mely szabályozza a következőkben az utcában való parkolást a reggeli és a délutáni időben:.

  1. a Szigeti út – Acsády utca sarok és iskolai parkoló kapu közötti részre: 4-5 db autó parkolóhely vehető igénybe a szabályozott időszak alatt;
  2. az iskolai parkoló kapu és az első jobboldali kereszteződés között 4-5 db autó parkolóhely vehető igénybe a szabályozott időszak alatt.

A reggeli és a délutáni zsúfoltság elkerülése érdekében, 2 perc idejéig való parkolásra van lehetőség (érkezés szerint) reggel 7 és 8, valamint délután 15 és 17 óra között.

Kérjük a szülőket a biztosított 2 perces időtartam betartására, hogy minél többen igénybe tudják venni ezt az új szolgáltatást.

Üdvözlettel:
Dr. Mándityné Zsifkovics Ágnes
igazgató

Last modified on szombat, 28 augusztus 2021 14:22